RAP SM 2024

RAP SM FREESTYLE BATTLE 2024 tapahtuma on lauantaina 9.11.2024 Valkoisessa Salissa, Helsingissä.

Ilmoittautumislomake kilpailijoille on avattu täällä ja lisätietoja tapahtuman sisällöstä julkaistaan kevään-kesän aikana.

Tapahtuma muuttaa hieman muotoaan sen suhteen että iltapäivälle tulee oma erillinen tapahtuma mistä vain parhaimmat pääsevät illan päätapahtumaan missä ovat mukana 16 parasta (tai enintään 32).

Iltapäivän tapahtuma on noin klo 14.00-18.00 ja illan päätapahtuma noin klo 19.00-01.00.

Näin tapahtumasta ei tule liian pitkää yhteenputkeen ja iltatapahtuman ensimmäinen tuomarijulkistus on Kosola.

RAP SM 2023

Suomen parhaimmat kuin uudet tulevaisuuden freestyle-rapin taiturit kilpailivat jälleen vuosittaisessa tapahtumassa lauantaina 04.11.2023 Valkoisessa Salissa Helsingissä.

Pitkän illan päätteeksi voittajaksi kruunattiin Lurkki, hopean nappasi Wibe ja pronssia otti Sasa.
Tapahtuman fiilis oli mitä mahtavin ja kattaus erittäin monipuolinen.

Uusi vuosittain jaettava RAP SM Kunniagalleria sai kaksi ensimmäistä jäsentä kun MC Kajo ja Krister Forston vastaanottivat palkinnot.
Myös toinen uusi pysyvä ohjelmanumero RAP SM Roast sujui mallikkaasti Junon ja Yaviksen kanssa.

Tapahtuman yhteistyökumppaneita olivat:
Kool Kat Records
LHT Tukku
Suomen eBike & Outdoors
Tupac Shakur virallinen elämäkerta-kirja (LIKE)RAP SM 2022

RAP SM 2022 tapahtuma järjestettiin kolmen vuoden tauon jälkeen 5.11.2022 Valkoisessa Salissa, Helsingissä.
Tapahtuma oli varsin onnistunut uudessa paikassa ja yleisö oli löytänyt paikalle talon täydeltä.
Kuvia on tulossa RAP SM omiin somekanaviin (FB & IG) ja videoita viralliselle YouTube kanavalle marras-joulukuussa.


Viralliset lopputulokset ovat:
1. Varomato
2. Lurkki
3. Rakki

RAP SM 2022 yhteistyökumppanit olivat:
Lapin eBike & Outdoors
Lapin Herkkutukku
Savela (YLE) – kotimainen rapkomedia freestyle maailmasta
Texas Snacks
XL Energiajuoma

RAP SM 2013

RAP SM 2013 viralliset lopputulokset:
1. Rivo (Forssa)
2. Krister (Forssa)
3. NC (Jyväskylä)

Kiitos kaikille mukana olleille erittäin paljon, ilta oli mitä huikein. Todella kovia ja tasaisia verbaalisia mittelöitä täydessä Nosturissa sai hyvän fiiliksen puhumattakaan Solonen & Kosola keikasta kuin Stepa & Are keikasta jatkoilla.

Kiitos kaikille vielä kerran ja kuvia päivitetään Facebook sivustolle muutaman päivän sisällä sekä videoita viralliseen RAP SM Freestyle Battle Youtube kanavaan myöhemmin kunhan editointi valmistuu.

RAP SM 2013
1.11.2013, Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki
LIVE: Solonen & Kosola
Tuomarit: Stepa, Are, DJ BassTone
Juontaja: Jussi Ridanpää
DJ’t Taste & Mel-3

RAP SM 2013 AFTER PARTY
@Party Bar Hulabaloo, Olavinkatu 1, Helsinki
Live: Stepa & Are
DJ’s Taste & Rahim

RAP SM freestyle-rap workshop on mukana tukemassa Nenäpäivää 4.11 Kontulan-, 6.11 Jakomäen- ja 8.11 Kannelmäen Kirjastoissa klo 16.00-18.00 välillä.

RAP SM 2012 lopputulokset ovat selvillä!

RAP SM 2012 lopputulokset ovat selvillä ja voittajaksi riimitteli Gettomasa (Jyväskylä), hopealle Ironine (Tampere) ja pronssille Toni (Espoo).

Kahden finalistin pääseminen jatkoon välieristä vaati heiltä verbaalisia nappisuorituksia, kun vastassa oli vahvoja ennakkosuosikkeja ja kilpailuissa ensi kertaa ollut Gettomasa jatkoi ennakkoluulotonta ja vahvaa luottamusta itseensä myös finaalissa ollen liian kova vastus kokeneelle Ironface:lle.
Gettomasan kokonaisuus kuvasti hyvin menneiden vuosien voittajia ollen selkeästi illan paras.

Myös tänä vuonna nähtiin ja kuultiin paljon tasaväkisiä battleja ja kokonaisuutena kaikkien riimittelijöiden tekninen- kuin sanallinen taito oli jälleen kerran parantunut edellisistä vuosista, joten vuonna 2013 on luvassa todennäköisemmin vielä enemmän tasaväkisempiä ja nautinnollisempia battlejä kuin myös nähdään jälleen kerran uusia freestyle-rap kilpailijoita joka on yksi tapahtuman päätarkoituskin.

Ilmapiiri RAP SM 2012 tapahtumassa oli mukavan rento kaikin puolin ja vaikka osa kilpailijoista ’jäätyi’ lavalla, niin pitää antaa kaikille kilpailijoille arvostusta osallistumisestaan sekä mahtavasti mukana olleelle, mutta vaativalle talon täydelle yleisölle.

Rap SM 2012

Vuoden 2012 RAP SM Freestyle Battle kilpailut järjestettiin lauantaina 3.11.2012 Nosturissa, Helsingissä.
Nosturin finaalitapahtumassa tuomareina ovat Pyhimys, DJ 3rd ja DJ Slow.
Juontajana toimii Jussi Ridanpää, DJ:nä Mel-3 sekä kilpailumusiikin tuottaa DJ BassTone.
Erikoisvieraana nähdään The Coup (USA) yhdessä live-bändin kanssa.

RAP SM 2012 ennakkoliput myynnissä 5.9.2012 alkaen kaikissa Tiketin ja Lippupalvelun myyntipaikoissa sekä www.koolkatrecords.fi ja www.rapsm.fi nettikaupoissa.

2011 lopputulokset

RAP SM 2011 lopputulokset ovat selvillä ja voittajaksi riimitteli Kajo (Kaarina), hopealle Aatami (Lahti) ja pronssille Santeri (Helsinki). Kajo voitti mestaruuden myös vuonna 2009.

Aatamin kuin Santerin pääseminen jatkoon välieristä vaati heiltä verbaalisia nappisuorituksia, koska vastassa oli vahvoja ennakkosuosikkeja. Myös tänä vuonna nähtiin ja kuultiin enemmän tasaväkisiä battleja ja kokonaisuutena kaikkien riimittelijöiden tekninen- kuin sanallinen taito oli jälleen kerran parantunut edellisistä vuosista, joten vuonna 2012 on luvassa todennäköisemmin vielä enemmän tasaväkisempiä ja nautinnollisempia battlejä kuin myös nähdään jälleen kerran uusia freestyle-rap kilpailijoita joka on yksi tapahtuman päätarkoituskin.

Ilmapiiri RAP SM 2011 tapahtumassa oli jälleen kerran rento kaikin puolin ja vaikka osa kilpailijoista yhä ’jäätyi’ lavalla, niin pitää antaa kaikille kilpailijoille arvostusta osallistumisestaan sekä mahtavasta, mutta vaativasta talon täydestä yleisöstä.

Illan aikana nähtiin myös yksi yllätys-battle kun tuomarina toiminut Altis (RAP SM 2008 & 2010 voittaja) haastoi kilpailemassa olleen Young Spray:n battleen. Battle sai alkunsa kun Altis pyysi lavalla olleita Young Spray:ta & Aatami:a riimittelemään tuomareista ja kun Altis hieman lämpeni itseään koskevasta riimittelystä Young Spray:n osalta, haastoi hän Young Spray:n (aka MG) battleen.

RAP SM 2011 ALUSTAVA AIKATAULU

19.00  ovet & myyntipöydät avoinna & DJ Mel-3
20.30  1. & 2. battlekierros & DJ Taste
22.15  ELZHI & LIVE BAND & DJ HouseShoes
23.30  puolivälierät, välierät & finaalit & DJ Taste
00.30  palkintojenjako

Rap SM 2011 kilpailijat ym.

Vuoden 2011 RAP SM Freestyle Battle kilpailut järjestettiin perjantaina 4.11.2011 Nosturissa, Helsingissä.

Kilpailuista on tulossa jälleen kerran tasokkaan kiinnostavat, koska mukana kilpailijoissa on mm. muutaman vuoden takainen Suomenmestari kuin myös arvostusta osakseen saanut mainstream rap-artisisti salanimellään sekä monen monta laadukasta freestyle rap-tyylin taitajaa, jotka saavat tapahtumasta oivan annoksen kokemusta palauttaen tarpeen mukaan maanpinnalla tai taas nostaen itsensä esiin illan parhaana, kuten on aina tapahtunutkin.